Jenny Reynaert biografie in het fransJenny Reynaert biografie in het Engels

Steen

Image: 
Nederlands

Zweven

Zweven

Zweven is een beeld in zwarte marmer (Mazy) gecreëerd door Jenny Reynaert met beeldhouwatelier in Koksijde-Wulpen. Is abstract, gebeiteld en gepolijst. Het beeld ligt op een inox profiel.

Nederlands

Wij zijn de liefste

Wij zijn de liefste

Wij zijn de liefste is een creatie in arduin (blauwsteen) van Jenny Reynaert met beeldhouwatelier in Koksijde-Wulpen. Dit koppelbeeld is gekapt in diverse technieken. De bolle vormen nodigen uit tot strelen, wrijven, tasten en aaien.

Nederlands

Uiteenvallen

Uiteenvallen

Uiteenvallen is een creatie in arduin (blauwsteen) van Jenny Reynaert met beeldhouwatelier in Koksijde-Wulpen. Is een abstract werk.

Nederlands

Rechtdoor

Rechtdoor

Rechtdoor is een creatie in arduin (blauwsteen) van Jenny Reynaert met beeldhouwatelier in Koksijde-Wulpen. De figuur is gelijnd, zelfzeker en staat op een stevige blok die een geheel is met het beeld en de zelfzekerheid bevestigt. De kleur is blauw-zwart en het aangezicht is gebouchardeerd.

Nederlands

Marmeren ik

Marmeren  ik

Marmeren  ik is een beeld gekapt uit Portugese marmer door Jenny Reynaert met beeldatelier in Koksijde-Wulpen. Het beeld is helemaal gebeiteld, de kleur is vuilwit en het concept is abstract met organische vormen. Hoogte 70 cm.

Nederlands

Lieve woordjes fluisteren

Lieve woordjes fluisteren

Lieve woordjes fluisteren is een creatie in arduin (blauwsteen) van Jenny Reynaert met beeldhouwatelier in Koksijde-Wulpen. Het beeld is gekapt en gepolijst in arduin met een blauw-grijse kleur. De twee figuren vertellen elkaar hun lieve geheimen. De afwerking van het beeld is afwisselend glad en fijn gebeiteld (gebouchardeerd).

Nederlands

Dezelfde verlangens

Dezelfde verlangens

Dezelfde verlangens is een creatie in arduin van Jenny Reynaert met beeldhouwatelier in Koksijde-Wulpen. Het beeld toont twee aaneensluitende lichamen die hun gezamelijke dromen in vervulling zien gaan.

Nederlands

Geborgenheid

Geborgenheid

Geborgenheid is een koppelbeeld in Belgische zwarte marmer (Mazy) gecreëerd door Jenny Reynaert met beeldhouwatelier in Koksijde-Wulpen. Twee aaneensluitende bollige figuren vinden mekaar. Het is een beeld gekapt uit zwarte marmer, zonder hoogglans en met grijseblauwe tint.

Nederlands

Pagina's

Subscribe to RSS - Steen