Jenny Reynaert biografie in het fransJenny Reynaert biografie in het Engels

Keramiek

Image: 
Nederlands

Zwevend

Zwevend

Zwevend  is een creatie van beeldhouwster Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde met atelier aldaar. Het beeld is gemodelleerd in klei en is na droging gebakken in een elektrische oven aan 1100 graden.

Nederlands

Wij hebben nieuws

Wij  hebben  nieuws

Wij hebben nieuws  is een creatie van beeldhouwster Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde. Deze uitgebeelde personen komen regelmatig samen en op deze ontmoetingen worden nieuwsjes uitgewisseld. Het beeld is gemodelleerd in klei en is na drogen gebakken in een elektrische oven aan 1100 graden.

Nederlands

Wees welkom

Wees  welkom

Wees  welkom  is een beeld gecreëerd door Jenny Reynaert, beeldhouwster in Wulpen-Koksijde, in haar atelier en naar eigen inspiratie. Het beeld is gemodelleerd in klei en werd, na drogen, gebakken in een elektrische oven aan 1100 graden. Merk op de vriendelijke uitnodiging die van dit beeld uitgaat.

 

Nederlands

Verbijstering

Verbijstering

Verbijstering  is een creatie van beeldhouwster Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde. Het beeld is gemodelleerd in klei en is na droging gebakken in een elektrische oven aan 1100 graden.

Nederlands

Pronken met elkaar

Pronken  met  elkaar

Pronken  met  elkaar  is een creatie van Jenny Reynaert, beeldhouwster in Wulpen-Koksijde met atelier aldaar. Het beeld is gemodelleerd in klei en is na droging gebakken in een elektrische oven aan 1100 graden. Het beeldt en man en een vrouw uit die fier zijn met elkaar.

Nederlands

Ontspannend moment

Ontspannend  moment

Ontspannend  moment  is een creatie van Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde met atelier aldaar. Het beeld is gemodelleerd in klei en is na drogen gebakken in een elektrische oven aan 1100 graden.

Nederlands

Groot worden met liefde

Groot  worden  met  liefde

Groot  worden  met  liefde is een creatie van beeldhouwster Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde met atelier aldaar. Het beeld is gemodelleerd in klei en werd na drogen gebakken in een elektrische oven aan 1100 graden. Het beeld is een weergave van een moeder die haar kind koestert.

Nederlands

De stilte opzoeken

De  stilte  opzoeken

De stilte  opzoeken is een creatie van beeldhouwster Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde. Het beeld is gemodelleerd in klei en na drogen gebakken in een elektrische oven van 1100 graden.

Nederlands

Beweeglijk

Beweeglijk

Beweeglijk is een keramisch beeld uit een groep abstraherende figuren gemaakt einde 2014 door Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde. Ze werden gemodelleerd in klei en gebakken in een elektrische over tot 1100 graden.

Nederlands

Waarden koesteren

Waarden koesteren

Waarden koesteren is een creatie van beeldhouwster Jenny Reynaert uit Wulpen-Koksijde met atelier aldaar. Het is een individueel, strak gelijnd beeld gemodelleerd in klei en gebakken in een elektrische oven en daarna voorzien van een goudkleurige glazuurlaag. De figuur legt haar prioriteiten vast en hecht belang aan de menselijke waarden.

Nederlands

Pagina's

Subscribe to RSS - Keramiek